Centerl Park West La, New York

LATEST POST

Despre

WELCOME

Bun venit la FizioSmile Clinic o destinație dedicată recuperării și îmbunătățirii stării de sănătate a pacienților noștri.

~ o viață mai sănătoasă și mai activă

Fondată în anul 2022 de către pasionatul și dedicatul administrator Dima Bogdan, clinica noastră a fost deschisă oficial în 2024 pentru a oferi o gamă completă de servicii de recuperare și terapie fizică.

Dima Bogdan, cu o experiență de 12 ani în domeniul handbalului de performanță, cunoaște cu adevărat complexitățile și provocările unei cariere sportive intense. Cu titlurile de dublu vicecampion și dublu campion al României la nivel junior, a trăit și a depășit numeroasele provocări ale acestui sport extrem de solicitant. Cu toate acestea, succesul său nu a venit fără sacrificii și accidentări. Ca și mulți sportivi de performanță, Dima a trecut prin momente dificile, experimentând diverse afecțiuni și leziuni, cum ar fi tendinitele, entorsele gleznelor, rupturi de menisc și ligamente la genunchi.

Experiența personală a lui Dima Bogdan l-a condus la fondarea clinicii noastre, cu o viziune clară de a oferi o soluție comprehensivă și eficientă pentru recuperarea și tratamentul diverselor afecțiuni musculoscheletale și ale sistemului nervos. 

Descoperă FizioSmile Clinic

Ne angajăm să oferim o experiență de tratament personalizată, îngrijire atentă și rezultate eficiente.

01

Kinetoterapie

  • Masaj de relaxare
  • Masaj terapeutic 
  • Exercitii personalizate 
leaf 1 6
02

Fizioterapie

  • Tecar
  • Ultrasunete
  • Laser
  • Drenaj limfatic
  • Crioterapie si Electroterapie
  • Super Inductive System
leaf 1 1
Ce spun clientii

FizioSmile Clinic

leaf 1 8
icon

După o intervenție chirurgicală la genunchi, am fost îngrijorat că nu voi putea să mă întorc niciodată la activitățile mele preferate. Cu toate acestea, echipa de la FizioSmile Clinic m-a ajutat să trec prin procesul de recuperare cu succes. Planul lor de tratament personalizat a fost extrem de eficient și m-a ajutat să-mi recâștig mobilitatea și forța în genunchi. Sunt recunoscător pentru angajamentul lor și pentru rezultatele remarcabile pe care le-am obținut. Mulțumesc, FizioSmile, pentru că m-ați readus în mișcare!

Ion S.

- Recuperare completă după o intervenție chirurgicală la genunchi

Am căutat ani de zile un tratament eficient pentru durerile cronice de umeri și gât și nu am reușit să găsesc soluții durabile până când am ajuns la FizioSmile Clinic. Terapeuții lor au realizat o evaluare exhaustivă a situației mele și au dezvoltat un plan de tratament care a fost cu adevărat eficient. După câteva săptămâni de terapie, durerile mele s-au diminuat semnificativ și am observat o creștere a mobilității. Sunt recunoscător pentru echipa lor dedicată și pentru serviciile lor de calitate.

Adrian M.

- Tratament eficient pentru durerile de umeri și gât

La FizioSmile Clinic, suntem mândri să oferim o gamă variată de servicii și tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Printre afecțiunile pe care le tratăm se numără spasmele musculare, edemul osos, blocajele articulare, atrofia musculară, leziunile nervoase, tulburările degenerative ale coloanei vertebrale, entorsele, leziunile musculare, durerile lombare, leziunile sportive, durerile cronice de spate, sindromul miofascial, edemele posttraumatice, și sindromul picioarelor grele.

Aparatura de înaltă performanță pe care o oferim la Clinica [Nume] nu numai că tratează aceste afecțiuni, dar aduce și o serie de beneficii pentru sănătatea generală și bunăstarea pacienților noștri. De la regenerarea musculară și eliminarea toxinelor din organism, până la îmbunătățirea circulației limfatice prin presoterapie pneumatică, suntem dedicați să vă ajutăm să vă recâștigați mobilitatea, să reduceți durerea și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

La FizioSmile Clinic, ne angajăm să oferim o experiență de tratament personalizată, îngrijire atentă și rezultate eficiente. Indiferent de afecțiunea sau nevoia dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și să vă recâștigați vitalitatea. Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către o viață mai sănătoasă și mai activă!

OUR MEMBERS

Expert Beautician

sec shape 1